Ook als je twijfelt, 24/7 gratis bereikbaar 0800 – 2000

Voorlichting

Onze voorlichtingsbijeenkomsten richten zich op vragen over het werk van Veilig Thuis Utrecht.

Voorlichting?

Wanneer jij zorgen hebt over de veiligheid binnen een gezin of in een huishouden, kun je als professional vragen hebben. Wanneer is een situatie urgent? Met wie moet ik dan contact opnemen? Wat gaat er dan gebeuren? Wat mag ik verwachten van een medewerker van Veilig Thuis Utrecht? Hoe verloopt de samenwerking?

Heb jij beroepsmatig te maken met kinderen, jongeren, ouders/verzorgers of kwetsbare volwassenen? En heb je regelmatig te maken met Veilig Thuis Utrecht en wil je meer weten over ons? Wij beantwoorden jouw vragen in onze voorlichtingsbijeenkomsten. Deze zijn bedoeld voor iedereen die in ons werkgebied beroepsmatig met ons te maken heeft.

Voorlichtingspool

De voorlichtingspool van Samen Veilig Midden-Nederland bestaat uit medewerkers van Veilig Thuis Utrecht en SAVE Jeugdbescherming. Zij kennen het werk dus vanuit de praktijk en hebben gekozen om naast hun werk voorlichting te geven over onze organisatie en werkwijze. Ze voeren dat werk met veel plezier en passie uit.

Ons aanbod

Onze voorlichtingsbijeenkomsten richten zich op vragen over het werk van Veilig Thuis Utrecht en/of SAVE Jeugdbescherming. Vooraf leg je je vragen aan ons voor. Wij zorgen dan dat jouw vragen tijdens de voorlichtingssessie worden beantwoord. Onze voorlichtingen zijn gratis en duren tussen de 1 en 1,5 uur. Kijk op de website van Samen Veilig Midden-Nederland voor meer informatie en hoe je een voorlichting kunt aanvragen.

Meer over stichting Samen Veilig Midden-Nederland

Veilig Thuis Utrecht en de voorlichtingspool maken onderdeel uit van stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Wil je meer weten over deze stichting? Klik dan de knop hiernaast om de website te bezoeken.