Ook als je twijfelt, 24/7 gratis bereikbaar 0800 – 2000

Trainingen & workshops

Ons Expertisecentrum heeft een uitgebreid aanbod aan deskundigheidsbevordering om jouw kennis en vaardigheden te vergroten over onveiligheid.

Wat kunnen wij voor jou doen?

Als je professional bent en met mensen werkt, kun je zorgelijke signalen bij anderen tegenkomen. Signalen die misschien te maken hebben met kindermishandeling, huiselijk geweld, ouderenmishandeling of een andere zorgelijke situatie.

Hoe moet je handelen wanneer je deze signalen tegenkomt? Dat is meestal niet makkelijk.

Expertisecentrum

Het Expertisecentrum van Samen Veilig Midden-Nederland geeft trainingen en workshops om je te helpen jouw kennis op dit gebied te vergroten, vaardigheden te oefenen en je beroepshouding te versterken. Je leert hoe je kunt handelen en hoe je, de zorgen die je hebt, bespreekbaar kunt maken.

Ons aanbod

Het Expertisecentrum werkt met eigen deskundige trainers die beschikken over actuele kennis van en ervaring in het werkveld. Meer over hun aanbod en het Expertisecentrum lees je op de website van Samen Veilig Midden-Nederland.

Meer over stichting Samen Veilig Midden-Nederland

Veilig Thuis Utrecht en het Expertisecentrum maken onderdeel uit van stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Wil je meer weten over deze stichting? Klik dan de knop hiernaast om de website te bezoeken.