Ook als je twijfelt, 24/7 gratis bereikbaar 0800 – 2000

Wij hebben een nieuwe website!

Misschien is het je al opgevallen: wij hebben een nieuwe website! Inwoners, professionals en onze cliënten kunnen nu makkelijker en sneller de informatie vinden die zij nodig hebben.

Nieuws 2 minuten

De vorige website was verouderd en toe aan een flinke opfrisbeurt. We hoorden vaak dat mensen niet goed de informatie konden vinden die zij zochten. Daarom hebben we samen met cliënten, medewerkers en samenwerkingspartners gesproken over verwachtingen, ideeën etc. en nagedacht hoe dit vormgegeven kan worden.

Op de nieuwe website vind je alles over wat je kunt doen als je huiselijk geweld, kindermishandeling, ouderenmishandeling of mensenhandel hebt gezien of meegemaakt. Je vindt er ook veel informatie over praktische zaken, bijvoorbeeld het dossier, wat je moet doen als je advies wilt of als je een klacht hebt en die met iemand wilt bespreken.

Tegelijkertijd hebben we ook het werk van Veilig Thuis Utrecht beter in kaart gebracht en uitgelegd op de website. Mensen hadden hier vaak vragen over. Wij hopen nu een beter beeld te geven van wat wij doen en duidelijk te maken wat je kunt verwachten als je met Veilig Thuis Utrecht te maken hebt.

Veilig Thuis Utrecht en stichting Samen Veilig Midden-Nederland
Veilig Thuis Utrecht is onderdeel van stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Veel mensen weten dat niet en vinden het verwarrend wanneer zij ook ineens iets over deze stichting lezen. We hebben er daarom voor gekozen om onze nieuwe website een eigen uitstraling te  gegeven. Zo is het duidelijk wanneer je Veilig Thuis Utrecht ‘bezoekt’ en wanneer je de website van Samen Veilig Midden-Nederland bezoekt. Je herkent onze nieuwe website aan de magentakleur (paarsachtig rood) in combinatie met het lavendelblauw van het logo.

Vragen of opmerkingen?
Met de nieuwe website willen we inwoners, cliënten en samenwerkingspartners gemakkelijker en vooral duidelijker toegang geven tot informatie die voor hen relevant is. Wij hopen dat deze nieuwe website daar in slaagt. Heb je een vraag, tip of advies die je ons wilt meegeven? Wij horen graag van je! Stuur je reactie dan naar communicatie@samen-veilig.nl.

Team Communicatie