Ook als je twijfelt, 24/7 gratis bereikbaar 0800 – 2000

[Verhaal] Alex was voor Friso het keerpunt

Friso kijkt terug op zijn leven. Op zijn 11e werd hij door de jeugdbescherming opgehaald van school. Hoe is het nu met Friso?

Verhaal < 1 minuten

In deze Week tegen Kindermishandeling van 15 – 21 november verschijnen 5 indrukwekkende verhalen van mensen die de stilte hebben doorbroken. Ook Friso deelt zijn verhaal met ons.

Op de campagnewebsite van Doorbreek JIJ de stilte? kun je het verhaal van Friso lezen. Hij had een lieve moeder maar zij kon niet goed voor hem zorgen. Alex steunde hem en was het keerpunt voor Friso. Wie kun jij dat steuntje in de rug geven?

Meer nieuws

Arts-assistent Nanick vertelt over haar werk bij Veilig Thuis Utrecht

Bij Veilig Thuis Utrecht werken vertrouwensartsen en arts-assistenten. Je kunt hen benaderen voor advies of overleg als je je zorgen maakt om iemand. Ook als je niet zeker weet wat er aan de hand is.

Lees verder

Lees verder

Tot hier en niet verder

Gulcan groeit op in een Turks dorpje, met haar alleenstaande moeder en broers en zussen, totdat haar moeder trouwt met een Turkse weduwnaar uit Brabant en zij op haar 14de naar Nederland komt.

Lees verder

Lees verder

Als cliënt meedenken over onze organisatie? Word lid van ons cliëntenpanel!

Bij Veilig Thuis Utrecht zoeken we voortdurend manieren om met onze cliënten te werken aan de verbetering van onze dienstverlening. We hebben een nieuwe manier bedacht om cliënten de gelegenheid te geven mee te denken: het cliëntenpanel.

Lees verder

Lees verder
Website afsluiten