Ook als je twijfelt, 24/7 gratis bereikbaar 0800 – 2000

Jongeren aan het woord, in rijm en rap, tijdens onze Spoken Word & Rap Workshop

Nieuws 2 minuten

Jongeren aan het woord, in rijm en rap, tijdens onze Spoken Word & Rap Workshop

In Utrecht transformeerde vorige maand een parkeergarage tot een ware underground Spoken Word & Rap podium voor jongeren. Het doel van het event: laten horen wie jij bent en wat jou bezighoudt.

Bij Veilig Thuis Utrecht zijn we voortdurend op zoek naar laagdrempelig contact met jongeren. Natuurlijk omdat we nieuwsgierig zijn naar wat hen bezighoudt. Maar ook omdat we jongeren willen helpen zichzelf te ontdekken en hun plek in de maatschappij te vinden. Net als CNV Jongeren, met wie Veilig Thuis Utrecht het kantoor deelt. Onlangs organiseerden wij samen met hen een Spoken Word & Rap Workshop. Zo kwamen wij op een leuke en creatieve manier met jongeren in gesprek. Wie ben jij? Wat houdt je bezig? Hoe zie en ervaar jij de wereld?

Bekijk hieronder een impressie van de avond! Een uitgebreidere nabeschouwing vind je op www.samen-veilig.nl (Samen Veilig Midden-Nederland is de moederorganisatie van Veilig Thuis Utrecht).

Wil jij er de volgende keer ook bij zijn?
Zou jij ook een Spoken Word workshop of een Rap masterclass willen volgen? Of ken je iemand die dat misschien wel wilt? Dan horen wij graag van jou! Samen met CNV Jongeren zijn we namelijk alweer bezig om een volgende evenement te organiseren. Uiteraard is dan weer iedereen welkom!

Je kunt ons bereiken via ambassadeurs@samen-veilig.nl. Meer informatie over de cliëntambassadeurs vind je op deze pagina (let op: je wordt doorverwezen naar de website van Samen Veilig Midden-Nederland).

De cliëntambassadeurs