Ook als je twijfelt, 24/7 gratis bereikbaar 0800 – 2000

Ervaringsdeskundige Cynthirella Wentzel in weekblad Flair!

Cynthirella Wentzel is cliëntambassadeur en ervaringsdeskundige. Onlangs werd zij door weekblad Flair geïnterviewd.

Mishandeling < 1 minuut

Cynthirella Wentzel is cliëntambassadeur en ervaringsdeskundige. Vorige maand werd zij door weekblad Flair geïnterviewd. In het gesprek neemt Cynthirella de lezer mee in haar verleden; een periode getekend door kindermishandeling en later partnergeweld. Ook blikt ze terug op de stappen die zij heeft gezet om te ontkomen aan de schrijnende situatie waar zij met haar kinderen in verkeerde.

Het was voor Cynthirella de eerste keer dat ze werd geïnterviewd door een bekend blad. Toch vond ze het niet spannend: als ervaringsdeskundige heeft Cynthirella haar verhaal al vaker verteld. “Ik merkte wel dat de vragen een beetje van hot naar her gingen”, blikt Cynthirella terug. “Ze had mijn verhaal denk ik niet zien aankomen.” En dat is niet verwonderlijk. Cynthirella: “Bij partnergeweld denken mensen al snel aan het ‘in elkaar geslagen worden’. Mijn verhaal is voor zo’n journalist dan misschien heel heftig, omdat het veel verder gaat dan dat alleen.”

Ook de fotoshoot was een primeur voor Cynthirella. “Superleuk, maar wel een beetje out of my comfortzone. De mensen waren heel lief. Je wordt aangekleed door een stylist en opgemaakt. Achteraf kreeg ik allemaal leuke complimentjes!”

Over het eindresultaat: “Ik vind dat we er met z’n allen echt iets moois van hebben gemaakt.”

Flair met het interview van Cynthirella ligt vanaf 21 februari in de winkel!

Fotograaf: Dorian Jurne
HMUA: Ellen Sijm
Stylist: Othie Mackenzie
Productie: avec.theagency