Waar ben je naar op zoek?

Cliëntenraad

Jullie, onze cliënten, staan centraal. Dat is het belangrijkste uitgangspunt voor Veilig Thuis Utrecht. Maar dat is makkelijk gezegd. Elke cliënt is anders, elke medewerker is anders en ook de problemen waar jullie samen aan werken zijn nooit hetzelfde. Hoe zorg je dan dat jullie ook echt centraal staan? Dat proberen wij vooral te doen door te blijven leren. Eén van de dingen die ons helpt in dat leerproces is de cliëntenraad.

De cliëntenraad bestaat uit cliënten en oud-cliënten. Zij zijn betrokken bij belangrijke ontwikkelingen en geven advies. Zij zorgen dat het belang van onze cliënten altijd van invloed is. Van invloed op de plannen die wij maken en van invloed op de besluiten die wij nemen. De cliëntenraad behartigt de gezamenlijke belangen van al onze cliënten. Samen met o.a. de cliëntenraad versterken wij de betrokkenheid van cliënten en kunnen wij de hulp aan cliënten verbeteren.

Meer informatie en contact
Veilig Thuis Utrecht en de cliëntenraad zijn onderdeel van Stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Ook SAVE Jeugdbescherming is onderdeel van deze stichting. Op de website van Samen Veilig Midden-Nederland vind je meer informatie over onze cliëntenraad, hoe zij te werk gaan en hoe je contact kunt zoeken.

Reglementen

Reglement Cliëntenraad ↓ Download als pdf
Huishoudelijk reglement cliëntenraad ↓ Download als pdf

Sluit site