Waar ben je naar op zoek?

Onze cliëntambassadeurs

Het kan gebeuren dat je vragen hebt over de samenwerking met uw medewerker van Veilig Thuis Utrecht. Of misschien heeft u ideeën over hoe het anders zou moeten bij Veilig Thuis Utrecht. Meestal lukt het medewerkers en cliënten om dit samen te bespreken. Maar als u er graag met iemand anders over praat, kunt u de hulp inroepen van de cliëntambassadeurs van Samen Veilig Midden-Nederland. Zij denken met u mee, luisteren naar uw feedback en helpen u om het gesprek met uw medewerker van Veilig Thuis Utrecht weer op gang te brengen.

De belangrijkste taak van de cliëntambassadeurs is ervoor te zorgen dat medewerkers en cliënten van elkaar leren door met elkaar in gesprek te blijven. De cliëntenambassadeurs organiseren bijvoorbeeld ook reflectiebijeenkomsten waar cliënten hun ervaringen en ideeën kunnen delen, zodat wij daarvan kunnen leren.

Meer informatie en contact
Veilig Thuis Utrecht en de cliëntambassadeurs zijn onderdeel van de Stichting Samen Veilig Midden-Nederland. Ook SAVE Jeugdbescherming is onderdeel van deze stichting. Meer informatie over de cliëntambassadeurs en hoe u contact met hen kunt opnemen, vindt u op de website van Samen Veilig Midden-Nederland.

Sluit site