Waar ben je naar op zoek?

Werken bij

Veilig Thuis Utrecht is regelmatig op zoek naar jeugdzorgprofessionals die zich met ons in willen zetten voor veiligheid in de huiselijke sfeer.

Vacatures

Ben jij iemand die stevig in zijn schoenen staat en vind je het leuk om te werken binnen een veranderende en uitdagende werkomgeving?

Young professionals programma

Op 15 september 2019 start Samen Veilig Midden-Nederland met de tweede editie van het Young professionals programma. Ben jij die bijna afgestudeerde HBO-student die graag zijn steentje bijdraagt aan een veilig thuis voor iedereen? Ben jij betrokken, professioneel en sta je stevig in je schoenen? Dan zoeken wij jou!

Het Young professionals programma zorgt ervoor dat jij je in een jaar tijd kan ontwikkelen tot een allround professional van Samen Veilig Midden-Nederland. Er is plek voor tien net afgestudeerde Young professionals. Je kunt nog solliciteren.

Stage lopen

Veilig Thuis Utrecht stelt stageplaatsen beschikbaar voor 3e jaars HBO-studenten van hogescholen in de regio en van de studierichtingen Social Work, SPH, MWD of Ecologische Pedagogiek met het uitstroomprofiel jeugdzorg. Jaarlijks worden in de periode december tot en met februari de vacatures voor de beschikbare stageplekken opengesteld. Daarnaast zijn incidenteel ook stageplaatsen beschikbaar binnen de ondersteunende functies.

Het is binnen Veilig Thuis Utrecht niet mogelijk om een afstudeerstage uit te voeren.

Download hier:

Folder Young professional programma ↓ Download als pdf
Folder Stage lopen ↓ Download als pdf

Sluit site