Waar ben je naar op zoek?

Werken bij

Veilig Thuis Utrecht is regelmatig op zoek naar jeugdzorgprofessionals die zich met ons in willen zetten voor veiligheid in de huiselijke sfeer.

Vacatures

Ben jij iemand die stevig in zijn schoenen staat en vind je het leuk om te werken binnen een veranderende en uitdagende werkomgeving?
Bekijk dan de openstaande vacatures van Veilig Thuis Utrecht en solliciteer!

Young professionals programma

Onlangs zijn we voor de tweede keer van start gegaan met ons mooie Young professionals programma. We bieden met het programma net afgestudeerde Young professionals de gelegenheid om zich binnen een jaar tijd te ontwikkelen tot een allround professional. De werving voor de lichting 2019/2020 is inmiddels afgerond. We verwachten de werving voor een nieuwe groep Young professionals weer op te pakken in het voorjaar van 2020.

Wil je meer weten?
Download dan onze brochure onderaan deze pagina of  neem contact op met ons via HRMrecruitment@samen-veilig.nl

Stage lopen

Veilig Thuis Utrecht stelt stageplaatsen beschikbaar voor 3e jaars HBO-studenten van hogescholen in de regio en van de studierichtingen Social Work, SPH, MWD of Ecologische Pedagogiek met het uitstroomprofiel jeugdzorg. Jaarlijks worden in de periode december tot en met februari de vacatures voor de beschikbare stageplekken opengesteld. Daarnaast zijn incidenteel ook stageplaatsen beschikbaar binnen de ondersteunende functies.

Het is binnen Veilig Thuis Utrecht niet mogelijk om een afstudeerstage uit te voeren.

Download hier:

Folder Young professional programma ↓ Download als pdf
Folder Stage lopen ↓ Download als pdf

Sluit site