Waar ben je naar op zoek?

Wrap up Week tegen Kindermishandeling

Vandaag is de laatste dag van de Week tegen Kindermishandeling.

Met onze campagnevideo en de verhalen van Lena, Delaine, Friso, Angélique en Brayn hebben we geprobeerd zoveel mogelijk mensen te bereiken. Om iedereen aan te moedigen in actie te komen voor een kind dat geen veilig thuis heeft. Om voor hem of haar de stilte te doorbreken. Net zoals prinsessenridder Merel graag zou willen.

Wegkijken en doen alsof kindermishandeling niet bestaat is niet oké. Jij kunt ook iets doen om ervoor te zorgen dat een eerste stap wordt gezet en de cirkel van geweld tegen kinderen wordt doorbroken. Maak jij je zorgen over een persoon of situatie? Via www.ikdoeietstegenhuiselijkgeweld.nl vind je verschillende tips en handvatten. Het houdt niet op totdat JIJ iets doet.

Heb je vragen of vermoedens of weet je zeker dat het niet goed zit? Je zorgen delen is een belangrijke eerste stap. Praat er over met ons. Bel Veilig Thuis (gratis en anoniem) 0800 2000 of chat via de website veiligthuis.nl. Wij zijn er voor advies en ondersteuning. Voor als jij zelf hulp zoekt, maar ook als je je zorgen maakt over de veiligheid van iemand anders.

Sluit site