Waar ben je naar op zoek?

VACATURE: Voorzitter Raad van Toezicht

Wegens het aflopen van de zittingstermijn van de huidige voorzitter van de Raad van Toezicht van Samen Veilig Midden-Nederland is er een vacature voor deze positie.

Samen Veilig Midden-Nederland wordt bestuurd volgens het Raad van Bestuur/Raad van Toezicht model. De RvB is statutair en integraal verantwoordelijk voor de besturing van de organisatie. De RvT is het toezichthoudende orgaan en houdt conform statuten en reglementen toezicht op de wijze waarop de Raad van Bestuur de organisatie bestuurt. Vanwege het aflopen van de zittingstermijn van de huidige voorzitter zoekt SVMN een nieuwe voorzitter voor haar RvT. Deze procedure is uitbesteed aan The Executive Network. Het profiel vindt u hier. Voor meer informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Caroline Goedvolk, 06 – 538 27 916 of carolinegoedvolk@ten.nl.

Uitsluitend schriftelijke reacties worden in behandeling genomen via e-mail: charlottebraat@ten.nl.

Sluit site