Waar ben je naar op zoek?

Coronamaatregelen Samen Veilig Midden-Nederland

De overheid heeft grote zorgen over het stijgende aantal coronabesmettingen. Daarom zijn deze week verschillende maatregelen aangescherpt. Sommige daarvan raken onze organisatie en daarmee ook u. Als het over veiligheid gaat, nemen we geen risico’s.

digitaal contact
Voorop staat, dat we zoveel mogelijk ons werk willen blijven doen. Tegelijkertijd moeten we steeds opnieuw zorgvuldig afwegen hoe de overheidsmaatregelen ons werk beïnvloeden. We willen niemand blootstellen aan gezondheidsrisico’s. Dat betekent dat we met u zoveel mogelijk digitaal contact zullen hebben. Komen we wel op huisbezoek, dan vragen we vooraf aan u of er gezondheidsklachten zijn of waren, in het gezin of in uw nabijheid. Dat vragen we u ook als u een afspraak bij ons op kantoor heeft.

beschermende kleding
Onze medewerkers maken een inschatting of ze wel of niet met beschermende kleding op huisbezoek komen. Maar, als u dat wenst, kunt u onze medewerkers altijd verzoeken om in ieder geval beschermende kleding te dragen. We vinden het belangrijk dat u zich veilig voelt.

Heeft u nog vragen of zorgen, dan is uw vaste medewerker Veilig Thuis bereid ze voor u te beantwoorden. U kunt ze ook stellen via de chat of door 0800 – 2000 te bellen.

Samen werken aan veiligheid en gezondheid

Sluit site