Waar ben je naar op zoek?

Nieuw: cliëntambassadeurs Samen Veilig

Onze twee cliëntambassadeurs staan klaar om in gesprek te gaan met cliënten. Zo willen wij de verbinding met hen versterken en hun stem laten horen.

Cliëntambassadeurs Shantal Holwijn en Mina Abou gaan actief in gesprek met cliënten. Zo halen zij feedback op over SAVE en Veilig Thuis Utrecht. Wat gaat goed en wat kan beter? Zij maken deel uit van de Cliëntenraad en halen ook op andere manieren feedback op van cliënten, bijvoorbeeld via reflectiebijeenkomsten.

Het kan gaan om ouders/opvoeders, jongeren maar ook om bijvoorbeeld ouderen. Wat vinden zij belangrijk in de dienstverlening? Wij zijn immers een organisatie die midden in de samenleving staat en soms ingrijpende maatregelen in gezinnen of huishoudens moeten nemen. We willen graag leren als er dingen anders of beter kunnen.

De bovenstaande afbeelding met daarin een samenvatting en de contactgegevens van Shantal en Mina is hier te vinden.

Sluit site