Waar ben je naar op zoek?

Beantwoording Kamervragen Veilig Thuis Utrecht

In december stelde Martin Wörsdörfer namens de Tweede Kamerfractie van de VVD vragen aan de minister van Volksgezondheid Welzijn en Sport over onze vaststellingsovereenkomst, die in december aandacht kreeg van RTV Utrecht. Maandagmiddag 2 maart heeft minister Hugo de Jonge de beantwoording naar de Tweede Kamer gestuurd.

Minister De Jonge geeft in zijn beantwoording geen oordeel over onze met een familie gesloten vaststellingsovereenkomst, maar verwijst naar het oordeel van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ). Hij gaat ook op andere vragen in en dat staat hier.

“Voor ons is met de vragen van volksvertegenwoordiger Wörsdörfer vooral duidelijk geworden dat we als organisatie nog beter kunnen verbinden met Kamerleden en lokale politici over wat wij dagelijks doen. Daarom hebben we de heer Wörsdörfer en collega-volksvertegenwoordigers het aanbod gedaan om via een werkbezoek te ervaren hoe SAVE en Veilig Thuis Utrecht werken”, legt bestuurder Paul Janssen uit. “Wij willen graag in alle openheid laten zien hoe de dagelijkse complexe praktijk van een Veilig Thuis organisatie en een Gecertificeerde Instelling er uit ziet.”

Sluit site