Waar ben je naar op zoek?

Boot Veilig Thuis Utrecht onderdeel van Utrecht Canal Pride

Voor de tweede keer voer Veilig Thuis Utrecht zaterdag 1 juni j.l. mee met de Utrecht Canal Pride. Het thema dit jaar was: 'The magic is You!'.

En magic it was: een zonovergoten dag, de Utrechtse grachten, duizenden mensen aan de kant en met honderd mensen op een platbodem. Wat een feest! De 48 boten vertrokken om 14.00 uur vanaf het Ledig Erf richting het noorden. Ze voeren over de Oudegracht tot aan de Monicabrug.

De medewerkers van Veilig Thuis Utrecht hielden ‘protestborden’ omhoog met confronterende cijfers en uitspraken over de diverse vormen van huiselijk geweld, kindermishandeling, mensenhandel en seksueel geweld in Nederland. Ons motto is een veilig thuis voor iedereen, dus ook voor de LHBTI-er!

Bekijk hier het filmpje dat van deze dag is gemaakt.

Sluit site