Waar ben je naar op zoek?

Voorlichting over ons werk

Als je je als professional zorgen maakt over kinderen, volwassenen of ouderen kun je tegen vragen aanlopen.

Tot 1 juni 2020 geeft onze Voorlichtingspool in verband met de coronacrisis geen voorlichtingen. Voor verzoeken kunt u na die tijd weer contact opnemen.

===

Bij wie moet ik zijn? Wat doet Samen Veilig Midden-Nederland? Wat doet Veilig Thuis Utrecht? Wat moet ik doen als ik twijfel? Met wie mag ik mijn zorgen delen? Wat gebeurt er als ik een melding heb gedaan? Wanneer wordt een situatie beschouwd als spoed of crisis?

Onze voorlichtingen geven antwoord op deze vragen en zijn bedoeld voor iedere beroepskracht die te maken heeft met jeugdigen of kwetsbare burgers. Al onze voorlichters zijn werkzaam bij Samen Veilig en kennen het werk vanuit de praktijk. De voorlichtingen zijn gratis.

Interesse in een voorlichting?

  • Lees meer over voorlichting over het werk van Samen Veilig Midden-Nederland en Veilig Thuis Utrecht
  • Mail voor meer informatie of het aanvragen van een voorlichting naar voorlichting@samen-veilig.nl.

Sluit site